SANTA MARIA WERVERSHOOF

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1763 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Santa Maria Wervershoof. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2024 om 20:17 Over de kwaliteit niets te klagen, daarom bestel ik nog steeds. Maar voor de 4e x op rij veel later dan aangegeven. Allerlei smoezen. Nog nooit binnen 90 min terwijl de bezorg app dan al half uur op “elk moment “ staat . Ergste ervaring 2,5 uur!
17 jun 2024 om 15:08 Zeer slecht, bestel daar nooit meer. Koud leek wel niet vers. Alles zo weggegooid
17 jun 2024 om 11:50 Eten om 17:45 besteld. Zou rond 19:30 bezorgd worden maar kwam incompleet aan om 20:50. 10 minuten later kwam de rest van de bestelling ook binnen. Helaas was alles al koud toen het bezorgd werd. Hier bestellen wij in ieder geval nooit meer.
17 jun 2024 om 8:47 Als je om 17:38 besteld voor 18:45 en je eten wordt pas om 08:15 bezorgd daar ben je niet blij mee als klant. In de thuisbezorg app stond 19:15 als aflevertijd nou daar kantje dan mee leven vervolgens na een boos telefoontje stond de bezorger na 5min
16 jun 2024 om 20:17 Niet zo'n goede ervaring. Bezorgtijd qas Ruim 1,5 uur. Terwijl im thuisbezorgd 40 minuten stond. 2x gebeld. Ik snap dat het druk is. Maar ze kunnen je ook even op de hoogte brengen.
16 jun 2024 om 19:37 2 uur gewacht op bestelling
14 jun 2024 om 8:43 Heerlijk gegeten!
12 jun 2024 om 19:17 Lekker hoor !
10 jun 2024 om 23:38 Leveld up your game met de kapsalon man hij was eerst echt mid maar nu is hij kaulo hard
10 jun 2024 om 9:38 Echt goede pizzas, bezorging wel te laat en wat lau. Ondanks 3 uur vantevoren besteld
9 jun 2024 om 22:44 I ordered “scampi alla griglia” and they were really delicious. I was surprised. A little long delivery but it was worth it.
9 jun 2024 om 20:25 Prima gerecht Smakelijk en warm Op tijd gebracht